Login
View

Board index » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Γενικές ανακοινώσεις

Αναζητήστε εδώ

Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: Re: Στείλτε σημειώσεις και θέματα
PostPosted: Wed Jun 10, 2009 6:03 pm
Πρωτοετής

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΙΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓ ΟΔΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
:oops:
Sotiris wrote:
Δυστυχώς έπρεπε να φτάσουμε εδώ επειδή είμαστε καλοί μόνο στο να ζητάμε και όχι στο να δίνουμε χωρίς αντάλλαγμα. Είμαστε μία χώρα στην οποία το μόνο που ξέρουμε είναι να δίνουμε με αντάλλαγμα.

Όταν δημιούργησα αυτό το forum είχα στο μυαλό μου ένα forum στο οποίο θα μπορούσαμε να μοιράσουμε τις σημειώσεις μας, τα προηγούμενα θέματα κτλ έτσι ώστε να βοηθηθούμε όλοι. Μερικά άτομα εδώ μέσα γνωρίζουν πόσες μέρες μου πήρε και πόσα χρήματα έχω δώσει μέχρι στιγμής (και πρόκειται να δώσω) για να γίνει αυτό το φόρουμ. Και δεν το έκανα επειδή έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον, αλλά επειδή ήθελα να προσφέρω κάτι ανιδιοτελώς.

Δυστυχώς αυτό υλοποιήθηκε εν μέρη καθώς οι περισσότεροι ενεργούμε με γνώμωνα το ατομικό μας συμφέρον και όχι το συλλογικό. Υπάρχουν πολλοί χρήστες που μπαίνουν μόνο για να δουν αν υπάρχουν οι σημειώσεις που θέλουν και αφού κατεβάσουν ότι τους ενδιαφέρει, μετά ξαναμπαίνουν να δουν αν έχουν ανεβάσει τις σημειώσεις που θέλουν ή αν υπάρχει τίποτα καινούργιο.

Φυσικά δεν έχουμε χρόνο για να ανεβάσουμε σημειώσεις για να τις μοιραστούμε με τους άλλους, άλλα έχουμε χρόνο για να τις κατεβάσουμε. Έχω σπαταλήσει πολλές ώρες σκανάροντας-φωτογραφίζοντας σημειώσεις και θέματα και ανεβάζοντας τες στο διαδίκτυο. Χωρίς κάποιο προσωπικό συμφέρον πάλι. Σε μία συζήτηση με ένα μέλος, τον είχα ρωτήσει γιατί ενώ έχει τόσες πολλές και καλές σημειώσεις δεν τις ανεβάζει. Και ξέρετε τι μου απάντησε? Καλά μαλ... είμαι εγώ να κάτσω μία ώρα να σκανάρω για τους άλλους? Και όμως έτσι μου απάντησε(ο συγκεκριμένος έχει κατεβάσει 3 σημειώσεις που έχω ανεβάσει γιατί μου της είχε ζητήσει). Δηλάδη εγώ μαλ... είμαι που το έκανα? Και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω μερικές σημειώσεις τις έχουν κατεβάσει πάνω απο 70-80 άτομα. Σύνολο έχουμε γύρω στα 1600 κατεβάσματα.

Προς απάντηση στον παραπάνω χρήστη έχω να πω το εξής. Πριν από περίπου 4-5 μήνες στις πρώτες μέρες του papeiforum μια κοπέλα η οποία είχε κάποια κινητικά προβλήματα ήθελε να ανεβάσει κάποιες καλές σημειώσεις που είχε. Παιδεύτηκε πολλές μέρες και κάθε μέρα περίπου 2-2,5 ώρες για να σκανάρει και να μου στείλει γύρω στις 120 σελίδες. Παρόλο που είχε πρόβλημα, δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά όμως το έκανε. Δεν της το ζήτησε κανείς. Μόνη της ήθελε. Και δεν το έκανε για τον ευατό της. Αλλά επειδή ήθελε να προσφέρει. Αυτό ως μάθημα για εμάς που δεν έχουμε χρόνο για να ανεβάσουμε και όλη την ώρα ζητάμε από τους άλλους να ανεβάσουν αυτές που δεν έχουμε.

Το καλοκαίρι ζητούσα κάποια θέματα που όλοι έχουν (δυστυχώς δεν έτυχε να τα βρω έγκαιρα). Ένιωσα μία θλίψη επειδή ήξερα ότι κάποια άτομα τα είχαν (έτσι μου είχαν πει πριν από καιρό) και ξαφνικά όταν ζήτησα να τις ανεβάσουν, ο ένας τα είχε δώσει, ο άλλος δεν είχε χρόνο να τις σκανάρει (10 σελίδες ήταν), ο άλλος τα είχε κάψει στο τζάκι κτλ. Αλλά έτσι είμαστε εμείς. Ο πιο αχάριστος λαός...

Tα πλεονεκτήματα καταργούνται καθώς κανείς δεν τα θέλει!

Re: Στείλτε σημειώσεις και θέματα

Διαφημίσεις

Post subject: Re: Στείλτε σημειώσεις και θέματα
PostPosted: Wed Jun 10, 2009 7:37 pm
Site Admin

Φύλο: Άνδρας
Τμήμα: Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης
Έτος: 0
Στέκι: Σαλόνικα
Διάθεση: Cool
epidavros wrote:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΙΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓ ΟΔΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Στην αρχική σελίδα, στο μενού χρήστη υπάρχει ένα Link που λέει "Ανεβάστε αρχεία" . Εκεί μπορείς να ανεβάσεις τις σημειώσεις σου. Μετά παίρνεις τα links που σου δίνει και τα βάζεις στο φόρουμ να τα κατεβάσουν!

Μπράβο για την συνεισφορά Nikii

Post new topic Reply to topic